سلامت و محیط زیست

ماهی های سال نو

ماهیان قرمز عمدتا به علت نگهدارى در ظروف نامناسب، تغذیه نادرست و عدم توجه به عوامل آب شامل: دمای آب،‌ میزان اکسیژن آب، اسیدیته آب، آمونیاک(سمی‌ ترین ترکیب موجود در آب است و از متابولیسم بدن ماهی به وجود می آید)، نیتریت‌ها (بعد از آمونیاک سمی ‌ترین ترکیب آب است)، نیترات ‌ها و نگهدارى ماهی در مقدار کمی آب در داخل تنگ تلف مى ‌شوند.
طراح: نگار شیعتی

ماهی های سال نو
سفارش طراحی اینفوگرافیک

۲ دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟