سلامت و محیط زیست

جوجوبا عصاره زیبایی

تا پیش از سال ۱۹۹۷ از روغن نهنگ در بسیاری از کرم‌های نرم‌کننده دست و صورت و دیگر محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شد اما با تلاش‌های فعالان محیط زیست و حقوق حیوانات و مخالفان کشتار این حیوان، استفاده از روغن نهنگ ممنوع شد و روغن جوجوبا با خواص کاربردی ممتاز به‌عنوان جانشین برتر روغن نهنگ انتخاب شد.
روغن جوجوبا شباهت زیادی به سبوم (چربی طبیعی پوست) داشته و لذا یک نرم کننده و مرطوب کننده عالی پوست، و همچنین یک ماده آنتی اکسیدان و ضدچروک خوب محسوب می‌گردد. از همین رو زمانی که سبوم طبیعی پوست بدلیل افزایش سن و یا آلودگی‌های محیطی کاهش می‌یابد، روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای چربی پوست خواهد بود. علاوه براین، حاوی مواد نگهدارنده و ضد میکروبی هم می‌باشد، لذا جوش زا نبوده و برای پوست‌های آکنه‌ای مضر نیست.

اینفوگرافیک جوجوبا عصاره زیبایی

اطلاعات بیشتر

سفارش طراحی اینفوگرافیک

دیدگاه شما چیست؟