پروژه ها

آپی پاستا

آپی پاستا چیست؟ خمیر شیرینی است متشکل از ۸۰% پودر میکرویونیزه ساکارز، ۱۰ درصد آب و ۱۰ درصد شربت فروکتوز و گلوکز می باشد.

پروژه انتقال نوآوری کالای جایگزین آپی پاستا

post
مزیت های آپی پاستا:

امکان استفاده در تمام طول روز بدون ایجاد غارت در زنبورستان
استفاده آسان
کاهش هزینه های کارگری
کمک به بهداشت زنبورعسل و محصولات تولیدی
عدم نیاز به سوخت برای گرم کردن شکر
فاقد ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)
جذابیت بالا برای زنبورعسل
قابلیت نگهداری بهتر آن نسبت به شکر و زمان
زمان دار بودن محصول در مقایسه با شربت شکر

 

سفارش طراحی اینفوگرافیک

دیدگاه شما چیست؟