ماهيان قرمز عمدتا به علت نگهدارى در ظروف نامناسب، تغذيه نادرست و عدم توجه به عوامل آب شامل: دماي آب، ميزان اکسيژن آب، اسيديته آب، آمونياک(سمي ترين ترکيب موجود در آب است و از متابوليسم بدن ماهي به وجود مي آيد)، نيتريتها (بعد از آمونياک سمي ترين ترکيب آب است)، نيترات ها و نگهدارى ماهي در مقدار کمي آب در داخل تنگ تلف مى شوند.
ماهی های سال نو
پست قبلی
2 دیدگاه ها
با سلام و احترام
سال نو شما و همه دوستان زحمت کش اینفوگراف مبارک
یکی از نقاط سه نقطه آخر جمله ی این اینفوگراف افتاده است
مشترک فید اینفوگراف,
درود بر شما
ممنون از ریزبینی شما
سال خوبی داشته باشید