آپی پاستا چیست؟ خمیر شیرینی است متشکل از 80% پودر میکرویونیزه ساکارز، 10 درصد آب و 10 درصد شربت فروکتوز و گلوکز می باشد.
پروژه انتقال نوآوری کالای جایگزین آپی پاستا
مزیت های آپی پاستا:
امکان استفاده در تمام طول روز بدون ایجاد غارت در زنبورستان
استفاده آسان
کاهش هزینه های کارگری
کمک به بهداشت زنبورعسل و محصولات تولیدی
عدم نیاز به سوخت برای گرم کردن شکر
فاقد ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)
جذابیت بالا برای زنبورعسل
قابلیت نگهداری بهتر آن نسبت به شکر و زمان
زمان دار بودن محصول در مقایسه با شربت شکر